Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_audities
Home » DE website voor audities voor films en series

Film audities, audities voor series en meer!

Wil jij het gaan maken als acteur of actrice? Wil je je niet meteen inschrijven bij een groot castingbureau maar op de hoogte zijn van audities voor films en series? Dan zit je bij ActeerAudities.nl helemaal goed! Met een profiel op deze site kun je informatie krijgen over de nieuwste audities voor films, series en andere filmopdrachten.

Grotere kans op de hoofdrol!
De site is zowel voor ervaren acteurs en actrices als voor mensen met weinig of geen acteerervaring. Je komt hier namelijk filmopdrachten tegen van grote en kleine producties. Voor beginnende acteurs en actrices is het dus makkelijker om ervaring voor de camera op te doen bij de kleinere producties, soms zijn dit bijvoorbeeld opdrachten van amateur filmmakers of studenten van een filmopleiding. Uiteraard maak je met de nieuwe ervaringen en aangevulde CV mee kans bij die audities voor een rol in een professionele film!

Hoe werkt de site?
Als je een beetje rondkijkt op de site zul je allerlei opdrachten en rollen tegenkomen voor grote en kleine films. Sommige films worden gemaakt door grote producties waar veel belangstelling voor is, maar andere films of korte films worden gemaakt door onbekendere filmmakers. Lees goed de informatie door die bij de opdracht staat en kijk of de rol bij je past voordat je je aanmeldt. Voor sommige films zijn er audities nodig en bij andere kun je meteen aan de slag.

Aanmelden op de site
Door een profiel aan te maken op de site word je op de hoogte gehouden over nieuwe opdrachten en audities voor films. Op je profiel kun je een foto plaatsen en later ook allerlei informatie. ActeerAudities is in januari 2012 gestart en nog in ontwikkeling. Profielen zullen uiteindelijk gebruikt worden om je direct aan te melden voor een film of auditie.

Acteren en figureren
Sommige mensen worden misschien meteen beroemde acteurs of actrices omdat ze bijvoorbeeld bekende ouders hebben en/of de juiste connecties. Maar normaal gesproken moet je ergens een start maken met je acteer carrière. Veel acteurs zijn dan ook eerst begonnen als figurant. Op de site worden steeds nieuwe figuratie opdrachten geplaatst en het is voor beginnende acteurs een goede start om wat ervaring op te doen, er achter te komen hoe alles gaat op een filmset en het staat natuurlijk leuk op je CV. Een figurant heeft in principe geen vaste tekst in een script, maar het zal je wel leren hoe je bepaalde handelingen geloofwaardig voor de camera uitvoert. Misschien heb je onverwacht toch wat cameravrees, dan is figureren in een film een leuk begin.

Op de site staan natuurlijk ook acteer opdrachten. Als je al ervaring hebt kun je daar leuke films en audities uitkiezen. Kijk vooral naar de rollen die goed bij je passen, kun jij het personage geloofwaardig overbrengen? Als je nog niet veel ervaring hebt met acteren kun je beginnen bij de kleinere producties. Ervaring is erg belangrijk om jezelf te ontwikkelen als acteur of actrice!

Volg Acteertalenten op Twitter, Hyves en Facebook om op de hoogte te blijven!

Volg ons!
facebook hyves twitter

Keywords: auditie film 2012, acteren, acteurs gezocht, film audities, auditie doen

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice JonathanJonathan W.
(14)
acteur actrice JannekeJanneke s.
(15)
acteur actrice charlottecharlotte p.
(12)
acteur actrice SelmaSelma A.
(28)
acteur actrice SennaSenna C.
(16)
acteur actrice XyanaXyana V.
(14)
acteur actrice KimKim V.
(20)
acteur actrice MerelMerel R.
(0)
acteur actrice LisaLisa V.
(15)
acteur actrice SjamiraSjamira B.
(13)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen audities
acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop