Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_audities
Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website www.acteeraudities.nl. Met uw gebruik van deze website verklaart u zich akkoord met de inhoud van de algemene voorwaarden.

1. Privacy en bescherming van gevoelige informatie

www.acteeraudities.nl streeft ernaar de persoonlijke gegevens van gebruikers zo goed mogelijk te beschermen. De gebruiker is daarentegen zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar profiel. De gebruiker beheert zelf de privacy instellingen van zijn/haar profiel. Een profiel is standaard afgeschermd voor iedereen behalve de gebruiker aan wie het toebehoort.

2. Jeugdige gebruikers

Met de aanmaak van een profiel op www.acteeraudities.nl verklaren gebruikers jonger dan 18 jaar dat ouders of voogd hiervoor toestemming geven. De eigenaar van www.acteeraudities.nl heeft het recht om jeugdige gebruikers op basis van steekproef te vragen om telefonisch of schriftelijk contact met ouders of voogd. Als blijkt dat dit contact niet tot stand kan komen of er geen toestemming wordt verleend kan het profiel worden geblokkeerd op de website ter bescherming van de minderjarige gebruiker.

3. Profielfoto

De gebruiker verklaart met het uploaden van profielfoto’s eigenaar te zijn van de foto’s. www.acteeraudities.nl behoudt zich het recht voor een foto te verwijderen wanneer de foto in strijd is met toepasselijke wet- en regelgeving, de goede zeden of op enig andere wijze aanstootgevend is.

4. Teksten door gebruikers

Het is niet toegestaan contactinformatie in teksten te verwerken op de website uit bescherming van de gebruikers zelf. Tevens dienen gebruikers algemene webnormen en –waarden te hanteren bij het plaatsen van berichten. Het is niet toegestaan deze website te gebruiken voor commerciële doeileinden. www.acteeraudities.nl behoudt zich het recht te oordelen over geplaatste berichten door gebruikers en deze indien noodzakelijk te wijzigen of verwijderen.

5. Gebruik van profielen

www.acteeraudities.nl heeft het recht de foto’s en namen van gebruikers te plaatsen op de website en campagnes gerelateerd aan de website. Profielgegevens kunnen deels toegankelijk worden gemaakt voor geregistreerde filmmakers op zoek naar acteer talent, zodat er casting tot stand kan komen.

6. Verwijderen profielen

www.acteeraudities.nl heeft te allen tijde het recht profielen te blokkeren of te verwijderen.

7. E-mail berichten

www.acteeraudities.nl kan de e-mail adressen gebruiken om berichten uit te sturen omtrent filmoproepen die interessant kunnen zijn voor de gebruiker op basis van zin of haar profielgegevens.

8. Aansprakelijkheid

www.acteeraudities.nl is niet aansprakelijk voor de uitingen gedaan op de website, misbruik van foto\'s of het plaatsen van teksten door gebruikers. Eventuele meldingen van misbruik kunnen gemaild worden naar info@acteertalenten.nl.

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice JonathanJonathan W.
(14)
acteur actrice JannekeJanneke s.
(15)
acteur actrice charlottecharlotte p.
(12)
acteur actrice SelmaSelma A.
(28)
acteur actrice SennaSenna C.
(16)
acteur actrice XyanaXyana V.
(14)
acteur actrice KimKim V.
(20)
acteur actrice MerelMerel R.
(0)
acteur actrice LisaLisa V.
(15)
acteur actrice SjamiraSjamira B.
(13)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen audities
acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop